Bestuurslid Facilitair

 

Binnen de VvE is er in het bestuur plaats voor een Bestuurslid Facilitair (M/V). Deze functionaris is verantwoordelijk voor het niet technische welzijn van het gebouw. Hij/zij stuurt het schoonhouden van het gebouw aan (hoeft dit dus zelf niet te doen) en zorgt ook voor het aanzien van het dakterras en de kunstzijden planten in de hal. Het Bestuurslid Facilitair houdt contact met de bedrijven die deze werkzaamheden uitvoeren. Hij/zij, in samenwerking met het bestuur, zorgt dus voor het woongenot in en het aanzien van ons gebouw. Controle op de naleving van het Huishoudelijk Reglement door de bewoners is daar een onderdeel van. Met behulp van vrijwilligers zorgt het Bestuurslid Facilitair bijvoorbeeld ook voor het aankleden van de hal met de Kerst en het organiseren van de Nieuwjaarsborrel.

 

De werkzaamheden van het Bestuurslid Facilitair zijn gevarieerd en geven de mogelijkheid om die binnen de begroting naar eigen inzicht uit te voeren. De lijnen tussen de bestuursleden zijn kort. Het bestuurslid Facilitair is onder meer de spil zijn waarom het herinrichten van de binnentuin gaat draaien. 

 

Afhankelijk van de bestede tijd en uit te voeren werkzaamheden is er een vrijwilligersvergoeding die in overleg met het bestuur wordt bepaald.

 

Indien u geïnteresseerd bent in deze functie neem dan contact op met het secretariaat via info@wintertuin.net voor een oriënterend gesprek.