Folder brandveiligheid

 

De brandweer heeft een folder uitgegeven met daarin tips om je woning brandveilig te maken. Deze folder is via onderstaande knop te downloaden.Alarm opvolging

De meeste appartementen in "De Wintertuin" hebben een werkende alarminstallatie en/of een werkend brandalarm.

 

Af en toe gaat er een alarm af in de woningen en/of in de garage. Door als medebewoners op een alarm te reageren kan mogelijk veel leed worden voorkomen, bij een brandalarm maar ook bij een inbraakalarm.

 

Als het alarm in de garage afgaat heeft dat te maken met de luchtkwaliteit in onze parkeergarage. Dat wordt continue gemeten door speciale apparatuur. Als het alarm afgaat in de garage gaat er ook een rode lichtbalk aan, die aan het plafond hangt. Mocht het alarm in de parkeergarage afgaan als u in de parkeergarage bent, verlaat dan direct de parkeergarage en blijf daar uit totdat het alarm zwijgt.

 

De Technische commissie


appartement veilig achterlaten tijdens vakantie

 

Via deze Algemene checklist krijgt u een overzicht waar u allemaal aan moet denken als u met vakantie gaat.


Alarmsysteem moderniseren

PBBS Beveiliging kan het oorspronkelijk in de woning geïnstalleerde alarmsysteem vervangen door een moderne versie. Dit alarmsysteem meld alarmen door naar een app op je smartphone (iOS, Android en Windows mobile). De app is inbegrepen bij het systeem en doormeldingen zijn helemaal gratis naar een of meerdere zelf te kiezen personen. Met de app is het systeem ook aan- en uit te schakelen. Het systeem heeft de mogelijkheid om op afstand via de app externe apparaten te bedienen, zoals verlichting, verwarming, etc. Het is een professioneel alarmsysteem waarvoor eventueel een certificaat voor de verzekering kan worden afgegeven. Een meldkamer is uiteraard aan te sluiten.

  

PBBS kan voor het alarmsysteem ook een nieuwe accu leveren en desgewenst monteren.  

  

Info bij Pascal Brouns: Tel 076-7114884

info@pbbs.nl