Hoe werkt deze website?

  • Op pc ziet u aan de rechterzijde het navigatiegedeelte met klikbare links naar de onderwerpen van deze website. Als u hierop klikt verschijnt de pagina met het gekozen onderwerp en eventuele subpagina's.
  • De site is zo ontworpen dat ook op een smartphone of tablet deze goed weergegeven wordt. Het navigatiegedeelte opent u door op het menu-icoontje rechtsboven te klikken.
    Eventuele subpagina's kunt u openen door op het plusje te klikken.
  • Het navigatiegedeelte is ook te openen door op Sitemap onder aan elke pagina te klikken.
  • Externe links naar websites of e-mail adressen zijn rood gekleurd. Ook interne verwijzingen naar andere website-pagina's en documenten, die gedownload kunnen worden, zijn in het rood weer gegeven. 
  • De meeste foto's zijn klikbaar. Dat wil zeggen als u erop klikt, de foto vergroot wordt weergegeven. Bij de fotopagina's is dat erg nuttig. Als u een foto op deze manier hebt vergroot kunt u door op het pijltje rechtsboven te klikken een diashow starten van alle foto's. Tevens kunt u naar een volgende of vorige foto gaan door met de muis naar de linker- of rechterkant van een foto te gaan en dan op het pijltje te klikken wat daar verschijnt. Ook kunt u door foto's bladeren door op het toetsenbord van de computer op de pijltjes naar links (vorige) of rechts (volgende) te drukken.
  • Door op de groene balk (met de naam van de vereniging) bovenaan een pagina te klikken komt u terug op de startpagina (Home). 
  • Als u ver naar beneden gegaan bent op een pagina kunt u door op het grijze vierkante blokje met het pijltje rechtsonder de pagina te klikken weer naar de top van dezelfde pagina gaan.
  • De zoekfunctie wordt op pc onder het navigatiegedeelte getoond. Op mobiele apparaten onderaan elke pagina.

De website wordt regelmatig vernieuwd. Belangrijke actuele berichten of gebeurtenissen worden op de startpagina (Home) getoond. Als dit (uitgebreider, eventueel met foto's) op de Nieuws pagina wordt getoond, zal een link u daar naar toe leiden. 

 

Al het (nog) relevantie nieuws staat op de Nieuws pagina. Oudere berichten worden gearchiveerd naar daar onderliggende subpagina's. Op de Overzicht berichten pagina vindt u een overzicht van alle berichten op de website. Raadpleeg deze pagina als u een bericht zoekt. Ook de zoekfunctie kan daarbij behulpzaam zijn. 

 

Verder vindt u op deze site algemene informatie over de VvE en het bestuur. Tevens zijn er documenten van de VvE voor diverse doelen te downloaden. Van het gebouw Wintertuin worden een aantal aspecten beschreven en foto’s getoond. Ook wordt er informatie gegeven over het AED reanimatieteam. Tenslotte worden er wat belangrijke contacten vermeld.

  

De webmaster van deze website is Jan van Loon. Voor vragen, problemen of suggesties over deze website kunt u een e-mail sturen aan webmaster@wintertuin.net


 

Historie website Wintertuin.net

 

De website is in 2014 opgezet door Danny Touw. Vanaf het begin tot zijn overlijden in 2019 was hij een enthousiaste webmaster. Nog steeds zijn veel van zijn mooie foto's op deze website te bewonderen.

Vanaf 2019 heeft Henk Smid de taak van webmaster waargenomen. Henk heeft meer dan 20 jaar verschillende functies in de VvE vervuld. Naast het onderhoud aan de website heeft Henk zich verdienstelijk gemaakt door het opstellen van regelgeving en reglementen omtrent website en VvE. Net voor zijn overlijden in 2024 heeft hij het beheer overgedragen aan Jan van Loon.


 

Huishoudelijk reglement website

 

Voor website De Wintertuin is een eigen huishoudelijk reglement opgesteld. Dit is via onderstaande knop te downloaden.