Hoe werkt deze website

 

Mijn naam is Henk Smid, de webmaster van deze site. Voor vragen of problemen ondervonden op deze site kunt u een e-mail sturen aan wintertuin@smid.one

 

Hoe werkt het? 

  • Aan de rechterzijde ziet u het navigatiegedeelte met klikbare links naar de onderwerpen van deze website. Als u hierop klikt verschijnt de pagina met het gekozen onderwerp en eventuele subpagina's.. 
  • De site is zo ontworpen dat ook op een smartphone of tablet deze goed weergegeven wordt.
  • Externe links naar websites of e-mail adressen zijn rood gekleurd.
  • De meeste foto's zijn klikbaar. Dat wil zeggen als u erop klikt, de foto vergroot wordt weergegeven. Bij de fotopagina's is dat erg nuttig. Als u een foto op deze manier hebt vergroot kunt u door op het pijltje rechtsonder te klikken een diashow starten van alle foto's. Tevens kunt u naar een volgende of vorige foto gaan door met de muis naar de linker- of rechterkant van een foto te gaan en dan op het pijltje te klikken wat daar verschijnt. Ook kunt u door foto's bladeren door op het toetsenbord van de computer op de pijltjes naar links (vorige) of rechts (volgende) te drukken.
  • Door op de groene balk (met de naam van de vereniging) bovenaan een pagina te klikken komt u terug op de startpagina (Home). 
  • Als u ver naar beneden gegaan bent op een pagina kunt u door op het grijze vierkante blokje met het pijltje rechtsonder de pagina te klikken weer naar de top van dezelfde pagina gaan.
  • Rechts, onderaan het navigatiegedeelte, vindt u de zoekfunctie voor deze websaite.

De website wordt regelmatig vernieuwd. Belangrijke actuele berichten of gebeurtenissen die betrekking hebben op de VvE Wintertuin worden op de startpagina (Home) getoond. Als dit (uitgebreider, eventueel met foto's) op de NIEUWS pagina wordt getoond, zal een link u daar naar toe leiden. Al het (nog) relevantie nieuws blijft op de NIEUWS pagina staan. Kijk daar dus ook op als u informatie zoekt.