AED Reanimatieteam

 

Naam                                     Appartement                             Telefoon

 

Coby van Rees                     Beg. grond  |  25                         06-12100866

 

Ed van Rees                          Beg. grond  |  25                        06-30596915

 

An van Vliet                          3e etage  |  87                             06-48216740

 

Joost Luteijn                        3e etage  |  93                             06-13605574

 

Marco Faber                         3e etage  | 113                            06-29272234

 

 

Fliesta Kranenburg              4e etage  | 137                             06-10949892

 

 

Op verzoek van bewoners van De Wintertuin is door de VvE een AED aangeschaft. Deze bevindt zich in een speciale wandkast en is te vinden naast de uitgang museumzijde. In geval van hartproblemen van bewoners of bezoekers kan deze worden gebruikt. Een aantal bewoners hebben zich vrijwillig opgegeven voor het reanimatieteam (zie hierboven). Het bestuur stelt dit team in de gelegenheid om elk jaar de training te herhalen. Uiteraard is het toegestaan dat ook andere bewoners of bezoekers, die met een AED om kunnen gaan, deze in een voorkomende noodsituatie gebruiken .

 

Naast de AED-kast hangt een instructie wat te doen in een noodsituatie en bovenstaande lijst met namen van de vrijwilligers die in geval van nood kunnen helpen. Het bestuur houdt de lijst van vrijwilligers actueel, zowel naast de AED, in de publicatorkast als op deze website.

 

Oproepknop. Het systeem bij de AED is aangevuld met een knop om de leden van de AED-groep op te kunnen roepen. Indien u assistentie nodig heeft van een lid van de AED-groep die de AED kan bedienen, kunt u naar de uitgang museumzijde gaan. Daar zit naast de toegangsdeur een groene knop [zie foto] die moet worden ingedrukt. Als het alarm geactiveerd is, gaat er een licht flitsen en worden alle leden van de AED-groep tegelijkertijd gewaarschuwd om assistentie te verlenen.

 

AED: Automatische Externe Defibrillator