Informatie website

 

Mijn naam is Danny Touw, de webmaster van de site. Voor vragen of problemen ondervonden op de site kun je een e-mail sturen aan dtouw@ziggo.nl.

 

Hoe werkt het? 

  • Aan de rechterzijde zie je een aantal klikbare links naar de onderwerpen van deze website. Als je hierop klikt verschijnt de pagina met het gekozen onderwerp. De actuele pagina is herkenbaar aan de donkere achtergrondkleur.
  • Ook heb ik het lettertype iets groter dan normaal weergegeven, dit voor een betere leesbaarheid.
  • De site is zo ontworpen dat ook op een smartphone of tablet deze goed weergegeven wordt.
  • Namen van personen worden schuin weergegeven.
  • Externe links naar websites of e-mail adressen zijn altijd rood: www.dannytouw.nl
  • De meest foto's zijn klikbaar. Dat wil zeggen als je erop klikt wordt de foto vergroot weergegeven. Zeker bij de fotopagina's is dat erg nuttig. Als je een foto op deze manier hebt vergroot kun je door op het pijltje rechtsonder te klikken een diashow starten van alle foto's. Tevens kun je naar een volgende of vorige foto gaan door met de muis naar de linker- of rechterkant van een foto te gaan en dan op het pijltje te klikken wat daar verschijnt. Ook kun je door foto's bladeren door op het toetsenbord van je computer op de pijltjes naar links (vorige) of rechts (volgende) te drukken.
  • Door op de groene balk (met de naam van de vereniging) bovenaan een pagina te klikken ga je terug naar de startpagina (Home). Door op de foto rechtsboven op iedere pagina te klikken ga je ook terug naar de startpagina.
  • Als je ver naar beneden gegaan bent op een pagina kun je door op het grijze vierkante blokje met het pijltje rechtsonder de pagina te klikken weer naar de top van dezelfde pagina gaan.

 

Mijn bedoeling is op zeer regelmatige basis de website te vernieuwen: actuele gebeurtenissen en foto's plaatsen die betrekking hebben op de Wintertuin.

 

Kijk ook regelmatig op de thuispagina (Home) onder 'Nieuws'. Hier vind je het laatste (soms belangrijke) nieuws!

 

Als je interesse hebt in een of meerdere foto's op deze site kun je een e-mail (dtouw@ziggo.nl) aan mij sturen. Je krijgt de foto's dan in het originele formaat toegestuurd.

 

Het zou ook een idee zijn om hobby's van bewoners hier te laten zien. Alle kopij is welkom en zal op de site geplaatst worden.

 

Nogmaals: als er iets niet werkt op de site laat mij dat dan even weten.

 

Danny Touw

dtouw@ziggo.nl