Informatie website

 

Mijn naam is Henk Smid, de webmaster van deze site. Voor vragen of problemen ondervonden op de site kun je een e-mail sturen aan henk@smid.one.

 

Hoe werkt het? 

  • Aan de rechterzijde zie je een aantal klikbare links naar de onderwerpen van deze website. Als je hierop klikt verschijnt de pagina met het gekozen onderwerp. De actuele pagina is herkenbaar aan de donkere achtergrondkleur.
  • Ook is het lettertype iets groter dan normaal weergegeven, dit voor een betere leesbaarheid.
  • De site is zo ontworpen dat ook op een smartphone of tablet deze goed weergegeven wordt.
  • Externe links naar websites of e-mail adressen zijn rood gekleurd.
  • De meest foto's zijn klikbaar. Dat wil zeggen als je erop klikt wordt de foto vergroot weergegeven. Zeker bij de fotopagina's is dat erg nuttig. Als je een foto op deze manier hebt vergroot kun je door op het pijltje rechtsonder te klikken een diashow starten van alle foto's. Tevens kun je naar een volgende of vorige foto gaan door met de muis naar de linker- of rechterkant van een foto te gaan en dan op het pijltje te klikken wat daar verschijnt. Ook kun je door foto's bladeren door op het toetsenbord van je computer op de pijltjes naar links (vorige) of rechts (volgende) te drukken.
  • Door op de groene balk (met de naam van de vereniging) bovenaan een pagina te klikken ga je terug naar de startpagina (Home). Door op de foto rechtsboven op iedere pagina te klikken ga je ook terug naar de startpagina.
  • Als je ver naar beneden gegaan bent op een pagina kun je door op het grijze vierkante blokje met het pijltje rechtsonder de pagina te klikken weer naar de top van dezelfde pagina gaan.

 

De bedoeling is regelmatig de website te vernieuwen en actuele gebeurtenissen en foto's te plaatsen die betrekking hebben op de Wintertuin.

 

Kijk ook regelmatig op de thuispagina (Home) onder 'Nieuws'. Hier vind je het laatste (soms belangrijke) nieuws!

 

Ook foto's van eigenaars/bewoners kunnen worden geplaatst. Alle kopij is welkom en zal in principe op de site worden geplaats.