Foto's dakterras

 

Op deze fotopagina zijn opnames te zien van het dakterras van het gebouw de Wintertuin. Klik op de foto's voor een grotere afbeelding.

 


Dakterras

Hier een overzicht van de nieuwe en bijgewerkte beplanting op het dakterras op de 5e verdieping. De moeite waard om eens te gaan kijken. En te genieten van het dakterras en het uitzicht over Breda. Foto's zijn van 3 mei 2019.

© Foto's Danny Touw


Sloop RABObank kantoor

Binnen een paar dagen was het gebeurd met de toren van het voormalige RABObank kantoor in de Concordiastraat. Hieronder een fotoverslag.

© Foto's Danny Touw


Beplanting dakterras

Onze hoofd-tuinvrouw, Anita Hitzert, heeft er voor gezorgd dat er mooie nieuwe beplanting op het dakterras is gekomen. Ook twee nieuwe panorama foto's van het terras.

© Foto's Danny Touw


Zonsondergang

Zonsondergang vanaf ons dakterras.

© Foto Danny Touw


Werkzaamheden oude RABObank kantoor

Zoals je op de foto kunt zien -genomen op ons dakterras- zijn de werkzaamheden begonnen aan het oude RABObank kantoor aan de Markendaalse weg. Het wordt omgebouwd tot studenten accommodatie, met een capaciteit van rond de de 165 kamers.

© Foto Danny Touw


Vuurwerk 2018

2018 werd ingeluid met het traditionele vuurwerk. Prachtig te zien vanaf ons dakterras.

© Foto's Danny Touw


Europees Kampioen voetballen

Nadat de vrouwen Europees kampioen voetballen geworden waren, werd de toren van de Grote Kerk in Breda met de (nieuwe) LED verlichting Oranje gekleurd.

© Foto Danny Touw


LED verlichting dakterras

Op het dakterras is de oude verlichting nu ook vervangen door LED lampen.

© Foto Danny Touw


© Foto's Danny Touw