Bestuur

Voorzitter: Joost Luteijn

Penningmeester: Edwin Haan

 

Secretariaat: Lillian Janzing

Voorzitter Technische Commissie: Jan de Hoogh

Bestuurslid Facilitair: Vacature. Waargenomen door: Jan de Hoogh 


1 juli 2021

Bestuur Vereniging van Eigenaars Wintertuin Chassé Park

 

 

Na de Algemene Ledenvergadering (virtueel) van 15 juni 2021 zijn de bestuursfunctie zoals hierboven ingevuld. Dat betekent dat de functie van Bestuurslid Facilitair nog vacant is. Kijk hier voor een beschrijving van de functie.

Gegadigde leden voor de functie van Bestuurslid Facilitair kunnen informatie inwinnen en/of zich kandideren bij het secretariaat via een mail naar info@wintertuin.net.

___________________________

 

Niet-bestuurlijke functies

Gebouwenbeheerder

Wim Schaeffer, onze gebouwenbeheerder, heeft aangegeven opgevolgd te willen worden. Het bestuur is dan ook op zoek naar een tweede gebouwenbeheerder, die Wim kan bijstaan in zijn werkzaamheden en op den duur deze taak kan overnemen.

Gegadigde leden voor de functie van gebouwenbeheerder kunnen informatie inwinnen en/of zich opgeven bij het secretariaat via een mail naar info@wintertuin.net.

 

Technische Commissie

De Technische Commissie kan ondersteuning gebruiken. Deze commissie bestaat nu uit Jan de Hoogh en Maarten Sprengers.

Gegadigde leden voor Lid Technische Commissie kunnen informatie inwinnen en/of zich opgeven bij het secretariaat via een mail naar info@wintertuin.net.

 

Lid Kascommissie

De Kascommissie zoekt nog versterking en vraagt leden met een boekhoudkundige achtergrond zich voor ongeveer 10 uur per jaar beschikbaar te stellen voor controle van de financiële administratie van de  vereniging.

Gegadigde leden voor Lid Kascommissie kunnen informatie inwinnen en/of zich opgeven bij het secretariaat via een mail naar info@wintertuin.net.